Can’t run software summary from the Network summary

Main Page Forums Can’t run software summary from the Network summary

Tagged: ,

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  goodeman 12 years, 12 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #1456

    goodeman
    Member

    NIA has crashed several times today so that may be the cause of my problem.

    Whats occuring is that, when I click on ‘Network Summary’ on the left hand side and then on ‘All Software’ it displays a message saying ‘This data section is disabled, please go to Settings to change this’.

    However in settings -> performance, the “do not build ‘all software’ report” checkbox is unmarked

    In Settings -> Windows reports all options are selected except hotfixes, modems, pnp entities, environment variables, running processes and services

    I have created a number of groups for the nodes and on each of these I have a created a software summary without problems. Its only on the main node that I can’t do this.

    Any solution?

    Ian

    #1832

    admin
    Keymaster

    Can you rescan only this node? Does this report show up then?

    #1834

    goodeman
    Member

    aha, yes that worked.

    Suggestion: You should add a ‘rescan node’ or ‘update report’ to the right click on the node.

    #1830

    goodeman
    Member

    Isn’t this an error that it says that its disabled when its not?

    #1827

    admin
    Keymaster

    integra said: Isn’t this an error that it says that its disabled when its not?

    What do you mean? 🙂

    • This reply was modified 10 years, 2 months ago by  admin.
    • This reply was modified 5 years, 5 months ago by  Alex.
    #1828

    goodeman
    Member

    Well theres only one option in the settings, which covers all nodes.

    If its disabled then you can’t build summaries. If the button to build a summary is available when you click on any one node then the option must be enabled… no?

    What I was seeing was that I had 4-5 new nodes and in some I could build a summary and in others it said the option was disabled.

    This doesn’t make sense.

    #1811

    admin
    Keymaster

    This doesn’t make sense to me either. Can you send me a couple of screenshots: help@clearapps.com ?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.